Over ons

Schilders A&A

Schilders A&A bestaat momenteel al ruim 10 jaar en werd opgericht in Arendonk. Schilders A&A is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderwerk. We werken zowel voor de particuliere als de zakelijke markt.
Ons werkgebied is voornamelijk België, maar we nemen ook opdrachten in Nederland aan. Schilders A&A voeren alle schilderwerken uit zoals het schilderen van uw houtwerk tot het schilderen van uw wanden en plafonds. Nadat u ons heeft benaderd
via telefoon of mail komen wij op afspraak bij langs om geheel vrijblijvend een offerte te maken voor uw schilderwerk. We houden hierbij rekening met de huidige situatie en uw wensen.

 

Kwaliteit

Vakmanschap is meesterschap, vooral als het gaat om vakkundige dienstverlening. Onze service is erop gericht om rekening te houden met leveren van blijvende waarde. Dankzij de juiste leverancierskeuze en uitgebreide kennis van de markt,
biedt Schilders A&A stevige materialen tegen scherpe prijzen. De combinatie van geschikte werkmaterialen en vakbekwaamheid resulteert in gegarandeerd langlopende kwaliteit.

Nauwkeurigheid

Schilders A&A heeft het oog op detail. Wij streven er naar om ons werk met accurate nauwkeurigheid uit te voeren. Omdat het vakgebied veel precisie vereist, is het voor ons van groot belang om onze opdrachten altijd professioneel uit te voeren.
Op deze manier hebben wij zekerheid dat onze klanten volledig tevreden zijn met onze diensten. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan gerust onze projecten!

 

impressie

Hieronder een kleine impressie van onze diensten.
 

Proudly created by TS Websites

Schutterstraat 20

2370, Arendonk

 

Schilders- en decoratiebedrijf

+32 (0) 494 07 35 45